Spørsmål & Svar

Oppsett av epost / IMAP

I dette eksemplet skal vi sette opp epostkontoen navn@dittdomene.info for Ola Nordmann, som IMAP-konto.
Der navn@dittdomene.info fremkommer, skal du bytte ut med din epostadresse.
Der Ola Nordmann fremkommer, skal du bytte ut med ditt navn.

Steg 1
I Outlook så klikker du på Fil – øverst til venstre i Outlook

Steg 2
1. Klikk på Legg til konto

Steg 3
1. Velg Manuelt oppsett eller flere servertyper
2. Klikk Neste

Steg 4
1. Velg POP eller IMAP
2. Klikk Neste

Steg 5
1. Skriv ditt fulle navn eller firmanavn
2. Skriv inn din epostadresse
3. Velg IMAP
4. Server for innkommende e-post er: imap.cpanel.guru
5. Server for utgående e-post: smtp.cpanel.guru
6. Brukernavn er hele epostadressen
7. Passordet som hører til epostkontoen
8. Velg Flere innstillinger…

Steg 6
1. Gi kontoen et navn, slik at du gjenkjenner den hvis du må redigere på den.
2. Velg arkfanen Server for utgående e-post

Steg 7
1. Velg Serveren for utgående e-post (smtp) krever godkjennig
2. Velg arkfanen Avansert

Steg 8
1. Innkommende port settes til: 993
2. Ugående port (SMTP) settes til 465
3. Velg følgende type kryptert tilkobling: SSL/TLS
4. Bruk følgende type kryptering for tilkobling: SSL/TLS

5. Klikk OK

Steg 9
1 Klikk på Neste og Outlook tester om innstillingene er korrekte

Steg 10
1. Hvis alle innstillinger er ok vil du få grønne haker og du kan klikke på Lukk
Hvis du ikke får grønne haker, sjekk da om du har satt korrekte innstillinger og korrekt passord

Steg 11
1. Gratulerer, du er nå klar til å sende og motta epost. Klikk Fullfør!

Oppsett av epost / POP3

I dette eksemplet skal vi sette opp epostkontoen navn@dittdomene.info for Ola Nordmann, som POP3-konto.
Der navn@dittdomene.info fremkommer, skal du bytte ut med din epostadresse.
Der Ola Nordmann fremkommer, skal du bytte ut med ditt navn.

Steg 1
I Outlook så klikker du på Fil – øverst til venstre i Outlook

Steg 2
1. Klikk på Legg til konto

Steg 3
1. Velg Manuelt oppsett eller flere servertyper
2. Klikk Neste

Steg 4
1. Velg POP eller IMAP
2. Klikk Neste

Steg 5
1. Skriv ditt fulle navn eller firmanavn
2. Skriv inn din epostadresse
3. Velg POP3
4. Server for innkommende e-post er: pop3.cpanel.guru
5. Server for utgående e-post: smtp.cpanel.guru
6. Brukernavn er hele epostadressen
7. Passordet som hører til epostkontoen
8. Velg Flere innstillinger…

Steg 6
1. Gi kontoen et navn, slik at du gjenkjenner den hvis du må redigere på den.
2. Velg arkfanen Server for utgående e-post

Steg 7
1. Velg Serveren for utgående e-post (smtp) krever godkjennig
2. Velg arkfanen Avansert

Steg 8
1. Innkommende port settes til: 995
2. Ugående port (SMTP) settes til 587
3. Hak av for Denne serveren krever kryptert tilkobling (SSL)
4. Bruk følgende type kryptering for tilkobling: TLS
5. Klikk OK

Steg 9
1 Klikk på Neste og Outlook tester om innstillingene er korrekte

Steg 10
1. Hvis alle innstillinger er ok vil du få grønne haker og du kan klikke på Lukk
Hvis du ikke får grønne haker, sjekk da om du har satt korrekte innstillinger og korrekt passord

Steg 11
1. Gratulerer, du er nå klar til å sende og motta epost. Klikk Fullfør!