Fjernhjelp

fjernhjelp-pcNordic Hosting tilbyr gratis fjernhjelp for våre kunder med webpakke. Denne tjenesten ansees som en ekstratjeneste og det er support som avgjør når den skal benyttes.

Er du blitt henvist til denne siden, vennligst trykk last ned filen som passer ditt operativsystem.

Etter at du har lastet ned og startet filen så vil du få opp bilde som dette. Programmet vil da lage egen ID og passord. Dette må du oppgi til Nordic Hosting.

Last ned TeamViewer her