Google Adwords

Markedsføring på internet er ikke så dyrt som du tror…
…og med Google AdWords har du full kontroll på utgifter og fortjeneste (Return on Investment)

Hvordan Google AdWords fungerer

Målrettet trafikk fra Google Adwords

Google AdWords er et annonsesystem som kan brukes til å nå direkte ut til din målgruppe. Kampanjer med Google Adwords er et høyt anbefalt og svært effektivt annonsesystem hvor man oppretter målrettede annonser som vises øverst i søkeresultatene på Google.

Si at du driver en lekebutikk og ønsker å lage en Adwords kampanje for å selge lekebiler. Når en bruker søker etter «lekebiler» hos Google kan din annonse bli synlig øverst i søkeresultatene dersom du har valgt «lekebiler» som et søkeord. Nå annonserer du for et publikum som allerede er interessert i deg. Det beste av alt er at du betaler ingenting før noen eventuelt klikker på din annonse. Dette kalles Pay Per Click (PPC) annonser.

Annonser riktig

Få flere kunder ved hjelp av riktig annonsering.

Vi hjelper deg å opprette målrettede kampanjer skreddersydd for din bedrift. Vi kan lage og redigere annonser, justere budsjettet til du får de resultatene du ønsker, og hjelpe deg med å målrette annonsene mot bestemte språk og geografiske steder. Vi bruker verktøy som Google Analytics for å måle verdien og konverteringsraten til dine kampanjer. 

I Google Analytics får du full kontroll over kostnader, besøk og ikke minst hva brukeren foretar seg på din nettside etter å ha klikket på din annonse. Vi kan bruke disse dataene videre til å optimalisere annonsene dine slik at du betaler minst mulig per klikk og får flest kundekonverteringer. Om nødvendig hjelper vi også med optimalisering av nettsidene, for å skape best mulig relevans til søkeordene – noe som igjen vil minske klikkprisen på annonsene dine.

Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud!