Hosting

Power+

Tjenesten som får fart på websidene… Artikler om hvor viktig det er å ha raske sider finnes det mange av på internet, og antallet stiger raskt. Vi tilbyr hosting på egen server for deg som er opptatt av raske nettsider. Tjenesten inkluderer flere oppgraderinger: LiteSpeed webserver (bedre responstid) PHP optimering (cache og mer minne) med ... Les mer »

Dedikert server

Det er mange grunner til å velge en dedikert server fremfor en konto på en server delt av mange brukere. Mer kapasitet, økt stabilitet og trygghet – og ikke minst valgfrihet. Nordic Hosting tilbyr administrerte servere for kunder som vil ha en server der overvåking og backup blir tatt hånd om av oss. Vi tilbyr ... Les mer »

Avansert spamfilter

La oss hjelpe deg med vårt avanserte spam og virus-filter Alle våre cPanel servere har innebygd spamfilter, SpamAssassin. Dette filtret tar bor mye spam, men kan kreve at du tuner og stiller inn det korrekt. Vi har derfor satt opp avansert spamfilter kan vi tilby den beste beskyttelsen for din e-post på markedet hvor vi ... Les mer »